Márton Szimonetta vagyok, lakberendező-tanácsadó. 
Rengeteget “utaztam”, mire elértem a végső célomat, a vágyam beteljesülését, hogy a hobbim a munkámmá válhat. Lakberendezőnek lenni, nem csupán tanácsadással jár, hogy bemutassunk egy kreatív, ízléses, eleganciával teli, energikus környezetet a lakásban. Lakberendezőnek lenni, annyit jelent, hogy azonosulni más megrendelőkkel és gondolataikkal, ízlésvilágukkal. Mindenkinek megvan a saját stílusa, egyénisége, ami Ránk, Lakberendezőkre is érvényes. 

“ Az egyéni stlílus az önbizalmon alapszik: tudnunk kell,
mit akarunk és nem szabad attól félnünk, hogy ezt meg is mutassuk!” 

Elképzelem, megtervezem, hiszem és megvalósítom!

Vallom a modern, felszabadult, elegáns és dinamikus nő, Coco Chanel hitvallását, miszerint “ Nem divat, ami nem terjed el.”

Engem se kerül el a design hatása. Szeretem az új és különleges dolgokat, képviselem az újszerűséget, a stílusok magával ragadó élményét és érzését. Célom egy hasonló iránymutatás a színvonalas lakás és környezetkultúra felé. Szeretem a kihívásokat, az új anyagokat, a formabontó tárgyakat, a családi emléktárgyakat, melyek szinte saját érzésvilággal rendelkeznek. Kihívásnak tartom, a megrendelő egyéniségének tükörképét a saját otthonába átformálni, belesüllyeszteni. Szeretek Önmagamból is sokat mutatni, adni és szakjellegű tanácsokkal ellátni az igazán Otthonukba vágyókat!

Hiszem, hogy minden álom valósággá válhat. Tudom, ha hiszek, álmom megvalósul. Megvalósítom azt, amit álmodok és amiben hiszek.

Ennek köszönhetően sikerült létrehozni a Simonetta Interior Design Stúdiót, melynek hitvallása a Your Life… Your Design!  Egy olyan lakberendezési stúdiót szeretnék kialakítani, melyben stílusos ötletekkel, hasznos és fontos információkkal, egyedi tippekkel, s kreatív egyéniségemmel tudom elvarázsolni a költözni vágyókat, az építkezés előtt állókat, a lakásukat felújítani akarókat, s a lakás-design kedvelőket!

“Az elegancia nem azt jelenti, hogy észrevesznek, hanem azt, hogy emlékezned Rád.”

Törekszem megrendelőim elégedettségére, s kitartok a végső eredményig, mert nincs Számomra nagyobb öröm, mint egy kicsit sajátomnak érezni minden munkámat, s a lehető legotthonosabb érzést kiváltani mindegyik “ gyermekemből “. Igyekszem elérni a 100%-os elégedettséget, hogy olyan életteret hagyjak magam mögött, mely még évekig meghitt, harmónikus, élettel teli otthont alkot, ahová a megrendelő vágyódással léphet be saját ajtajának köszübén. 

„A tökéletes munka titka az élvezet, amit találunk benne.”