Egy sorozat képei...

2015.02.16.

A következő képsorozat egy filmsorozat szereplőinek a lakóhelyeit mutatja be. A new yorki Upper East Side szereplői különböző személyiségek, mely megmutatkozik lakóhelyük kialakításában és design-jában is. A közös tulajdonság a luxus és a gazdagság. Vegyük sorra a következő helyiségeket.

A következő felsorolás a téli sportok szerelmeseinek, illetve a téli design kedvelőknek szól. Összeválogattam a design keretein belül a legexkluzívabb és extravagánsabb hoteleket, illetve bemutatom belső élményvilágukat. A feladatra a legelső hotel adta meg az ötletet. 

        

 

 

A Panton színtechnológiai vállalat minden évben kitalálja a következő év design színét. A tavalyi orchidea színt idén a barnásvöröses Marsala árnyalatvilága váltja fel a kifutón, mint a design minden területén.​

 

 

 

 

Kiállítás. Lakberendezés. Design. Új Stílus. Minden egy helyen, Milánóban.

Kedves Design-kedvelők! Köszöntelek Titeket a lakáskultúra világában! Az évszakváltozás bekövetkeztével, új szelek szárnyán létesült e weboldal! Egy érdekes design-körüli útnak a kezdetén vagyunk! Tarts Velem, s nézz körül! Simonetta Design - Your Life…Your Design!

Az idei Milánói Design Héten bemutatott CATable kifejezetten macskások számára készült azzal a célzattal, hogy a kedvencük ne csak pihengetésre használja az asztalt, hanem elfoglalja magát a belé vájt barlangban, bár ugye ember tervez, macska végez.
A LYCS építész cég tervezői, RUAN Hao, LAI Zhenyu, LIN Jingrui találták ki és készítették el fából a saját megfogalmazásukban csak „macskamennyországnak” hívott, 78×70×150 centiméteres lakberkiegészítőt. Vajon a te kedvencednek bejönne?

Greg Klassen amerikai bútortervező készíti a képeken látható, mérhetetlenül igényesen kidolgozott, folyók és tavak hangulatát idéző üvegbetétekkel megbolondított, „KELL!”-kategóriás fa asztalokat.
Az egyes darabok kialakításakor kizárólag a lakhelye körül vagy éppen építkezések környékén talált és újrahasznosított fadarabokat használ, ami szép és követendő példa, de az ő bútoraival kapcsolatban mégis inkább az üvegbetétek jelentik az igazi csettintést. Egyre inkább úgy érzem, hogy idén a világ összes pénze sem lenne elég a karácsonyi listára felkerülő designtárgyak beszerzéséhez. Errefelé akár vásárolhattok is magatoknak egyet a gyönyörűségekből.