Egy sorozat képei...

2015.02.16.

A Gossip Girl sorozat kedvenc férfi szereplője Chuck Bass ( Ed Westwick ) New York leggazdagabb vállalkozó férfiának a fia. Manipulatív, bulizós, nagymenő, szilárt tartású, nőcsábász férfi, akinek hatalmas vagyon van a kezében. Tekintsük meg e tulajdonságok szerint kialakított lakását, a Palace Hotel lakosztályát! A bejárattal szemben egy sportmotorral találkozunk. Színeiben dögös, férfias megjelenés köszönt minket, a lazaság is megmutatkozik a szoba közepén található biliárdasztal megjelenésével. Minőség, modern felfogás, drága tárgyak, kiegészítők jellemzik ezt a legénylakást!

 

Blair Waldorf (Leighton Meester) a sorozat „királynője”. Felsőbb osztálybeli családból származik. Okos, törekvő, a hagyományokhoz hű, célokkal teli manipulatív lány. Szereti a művészetet, mindig a legdivatosabb ruhákban jár tele kiegészítőkkel. Lássuk a lakóhelyét! A klasszikus stílus jellemző az egész lakásra. Az egész otthonra jellemző a minőség mind textíliában, bútoranyagban, és dekorációs tárgyakban. Luxus lakás klasszikus bútorokkal. Egy erős, határozott nő életstílusát mutatja be selyembe és drága tárgyakba burkolva.

 

 

A sorozat bulizós, szabályok nélküli, elegáns, híres szereplője Serena Van der Woodsen (Blake Lively) több helyszínt is saját otthonának tekinthet. Tekintsünk be szobájába, otthonába, s legjobb barátnője, Blair által kialakított új lakóhelyére. Otthonára jellemző a minimál stílus, a modern felfogás, édesanyja művészet iránti szeretete miatt a lakás tele van híres festményekkel, képekkel. A szoba kialakítása meleg, otthonos, modern, nőies. Kevés bútor, drága anyagok jellemzik a szobáját. A Waldorf rezidenziában kialakított szobája szintén modern életstílusra vall, vidám, világos, modern bútorokkal, anyagokkal és dekorációval.

 

 

A többi kép a sorozatban megjelent különböző helyszínek, mely a new yorki hotelek stílusát mutatja meg.

 

 

Utolsósorban megmutatnám Nate Archibald ( Chace Crawford) munkahelyét és irodáját. Megmutatkozik a gazdagság a fiatalos modern életstílus, a vagány színek és bútorok.

 

 

Egy lakás értelme nem a bútorok,hanem az érzés, amely eltölti ott az embereket!