Marsala, 2015 legújabb divat színe

2015.01.16.

A nevet a szicíliai Marsala városából nyert Marsala rosso bor nevéből kapta. A Panton cég a következőképpen mutatja be:

„A burgundi és a barna között található 18-1438-as kódszámú Marsalának gazdag, földes színvílága van, ami egy olyan semleges, de más színekkel kontrasztos árnyalat, melyet kiválóan lehet alkalmazni a belső terek kialakításánál is. A Marsala egy merészen hívogató, vakmerő szín, ami magabiztosságot és stabilitást nyújt, miközben táplálja a testet és a lelket. A robusztus borpárlathoz hasonlóan, amiről a nevét is kapta, a Marsala egy ízletes és kiadós étkezés gazdagságát foglalja magában, míg a szín vörösesbarna gyökerei egy kifinomult, természetes földközeli érzést keltenek" 

Hatásos, testes, elegáns tulajdonságait szintén a bor ízlésvilágából merítette. Ízléses színárnyalatát és gazdagságát a megnyugtató, kifinomult, természetes vörösesbarna földi gyökerek testesítik meg.

 

A Marsala szín magabiztosságot és stabilitást nyújt, miközben táplálja a testet, a lelket és a szellemet. Egy ízletes és tápláló étkezés gazdagságát és melegségét hordozza magában természetes földérzetet keltve.

A lakásban e szín és barátságos árnyalatainak alkalmazásával eleganciát és gazdagságot érhetünk el. Odakell figyelnünk használatának gyakoriságára. Erős érzelem érzete miatt lakásdekorációként , anyaghasználatban illetve figyelemfelkeltő design-elemként hasznos alkalmazni. Gazdagságát megmutatva árnyalatainak felhasználásával világosabb dekorációt, bútorokat alkalmazzunk a helyiségben. Ez a kicsit burgundis szín a bézs, a fehér és a szürke árnyalatok fényében tud a legjobban kibontakozni. A képek között találtok példát mindegyik lehetőségre.

 

 

Anyaghasználatát tekintve a plüss lesz a jellemző. Ideális választás a szőnyegek, kárpitok, nappali bútor, függönyök felületén használni. Fellebbez és divatba hoz. Szépségbe, ipari formatervezésbe, hazai berendezésekbe és belső interiorba könnyen beleillik. ​

 

 

A Marsala végtelenül sokoldalú, fényűző és fejedelmi, meleg, hívogató, könnyen beleilleszkedik egész otthonába. Megnyugtató hatású.