Téli helyek téli designban

2015.02.01.

 

Tekintsünk be Ausztria Tiroli tartományának Ischgl síparadicsomába. 

 

A hotel belső Interior Design-ja minimalista tiroli stílusban. Jellemző a fa és kő struktúra, megjelenik a bársony és bőr anyaghasználat. Kő, szőrme, fa felületeket alkalmaz. Színvilága szürkebarna és grafitszürke. A Minotti és Botega Vanetta cégek adják meg belső hangulatának az olasz csillogást. Számomra elsőszámú hely a téli kikapcsolódásra. 

Hotel Zhero

 

                                                                                                                           www.zherokappl.com

 

Wiesergut Hotel - Austria

Exkluzív modern stílus teljesen modern stílusjegyekkel. Hatalmas üvegfelületekkel, a kandallók design-ja, a modern bútorok összessége, tágas terek, világos színek, egyterű fürdő- és hálószobák alkotják ezt az exkluzív design hotelt. Tökéletes hangulat tökéletes környezetben.

www.wiesergut.com

 

CHILE

 

Portillo Chile Hotel

Gyönyörű kilátás az Inca-tóra és a Tres Hermanos hegységre. Két részből áll, a kő alapzat és a felső üveg homlokzat. Vonalai bele illeszkednek a környezet szépségébe. A nem mindennapi látvány szigete. Modern stílus és a természet keveredése. 

 

www.davidairey.com

 

NORVÉGIA

 

Myrkdalen Hotel

A Voss Mountain Village-ben lévő Myrkdalen Hotel gyönyörű lakosztályai várják az itt síelni vágyókat. A hotel a síparadicsom gyöngyszeme. Belső interior design-ja körutat tesz a természetes anyagok és a luxusanyagok között. Színében elmélyült földszínt alkalmaz. Családbarát környezet. Belső hangulata a természetet hozza vissza. 

 

www.myrkdalen.no

 

JAPÁN

 

Kimamaya Boutique Hotel

Japán Hokkaido szigetén gyapjúba öltözött vendégek Burgundi bort kortyolgatva ülnek a kandalló mellett. - köszönti Önöket a Kimamaya Boutique Hotel. A kandalló, a jazz és a fekete gránit adja meg ezt a drámai designt. Hangulata erőteljes, a fa burkolattal teszi egyenlővé és kiegyensúlyozottá. 

 

www.kimamaya.com

 

CANADA

 

 

Sandman Signature Edmonton South Hotel
 
 

A kanadai Edmonton South csillogásával és lakás stílusú szobákkal nyűgözi le az ott pihenőket. Belső eleganciája tükrözi a kinti környezet meglétét. Behozza a természetet eltúlzott luxussal keverve. Fa, bőr, kő a modern tapétával, bútorokkal, színekkel és lámpákkal szemben.

 

www.sandmansignature.ca

 

FRANCIAORSZÁG

 

Altapura Hotel

Egy franica hotel skandináv stílusú belső terekkel, világos színű fa és fehér műszőrme siklik át az interior design-on a puhaságot és kényelmet szimbolizálják az anyagok kreatív megoldásokkal vannak kialakítva a falfelületek. tágas, meleg, otthonos érzést kelt bennünk a hotel összhatása.

 

www.en.altapura.fr

 

Cheval Blanc Courchevel Hotel

Az egyik legpompásabb hotel a francia alpokban. gesztenye, fa és bronz szín keverékét láthatjuk belső tereiben. Elegancia, luxus és kényelem egy helyen. Figyelemfelkeltő a minőség használata. Exkluzivitás érezhető minden egyes bútordarabban.

 

www.courchevel.chevalblanc.com

 

MINERAL LODGE

Az épületet Christian Girard építész által használt kövek, szikladarabok és helyi lucfenyő borítja. A meredek terepre épült faház nagy üvegezett erkélye gyönyörű kilátást biztosít. Drámai, modern belső tér. Tágas, tiszta terek nyílnak egybe. Tökéletes hely egy romantikus, téli este eltöltésére.

 

www.minerallodge.fr

 

ONE OAK

A faház varázslatos élményt nyújt egy bájos falú közelében. Lélegzetelállító kilátás nyílik a Mount Blancra és környező hegységeire. A drámai hatás az első pillanattól érvényesül a faházba érkezőknek. Sok természetes fényt alkalmazott a tervező, ami lágyítja az esztétikumot. Pazar dekoráció, modern bútorok, tigris-bőr szőnyegek, lila székek és pop-art festmények. A stílusok összekuszálódása egyfajta belső élményt nyújtanak a nem mindennapi ember számára. 

 

www.chaletoneoak.com

 

SVÁJC

 

Nira Alpina Hotel

A Nira Alpina tagja a design hotel-ek csoportjának. Fával borított falak, a klasszikus megoldásokat a modern környezettel vegyíti, így egy elegáns de mégis pazar belső térbe jutunk, a bőr, a szőrme, a fa mint alap jellemzője a hotelnek. Belső design-ja nyugalmat áraszt a pihenni vágyóknak. 

 

www.niraalpina.com

 

The Alpina Gstaad

Csillogás és fényűzés természetes fa stílusban. A klasszikus vonások itt is megjelennek, a fa kialakítású falak modern bútorokat és lámpacsaládokat fog közre. Hírességek kedvelt pihenőhelye az Alpina Hotel.

 

www.thealpinagstaad.ch

 

The Cambrian Hotel

Modern stílusban kialakított eleganciával teli gyönyörű hotel. Világos színek a sötét színű bútorokkal és a fa alkalmazásával. Letisztult, otthonos érzést kelt a belső látvány. Minőségében gazdag anyaghasználat figyelhető meg. 

 

www.thecambrianadelboden.com

 

Omnia Hotel

Az Omnia Hotel egy modern rejtekhely Svájcban. Tervezési elmélete a természet hangulatát a modern stílussal egyesíti. Kevesebb fa anyaghasználat jellemző. Letisztult, tágas terek modern bútorokkal. Színeivel és dekorációs elemeivel viszi be a természetet a különböző helységekbe. 

 

www.the-omnia.com

 

Nevai Hotel

Exkluzív alpesi hotel. Design motívumok, visszafogott téli színpaletta. Modern bútorok a fa természetes hatásával szemben.  

 

 

www.hotelnevai.com

 

COLORADO

 

Jerome Hotel

A Jerome Hotel Aspenben egy történelmi múzeum belső interior design-ját adja vissza. Klasszikus belső terek korszerűsített étteremmel, s a régi idők csillogásai fedezhetők fel luxus kivitelben.

 

www.hoteljerome.aubergeresorts.com

 

Snowmass Hotel

Színes, játékos megjelenés, hangulatos belső környezet kandallóval, retro és művészeti formák figyelhetők meg a Wild Wood Snowmass Hotelban. 

 

www.wildwoodsnowmass.com

 

SKANDINÁVIA

 

Copperhill Mountain Lodge

A festői környezetben lévő hotel Skandinávia legnagyobb téli sport célpontja. A legmodernebb design a jellemző családias hangulatban. Fényűző és hivogató interior design. Jellemző a kő, szikla, fa, bőr, szőrme megjelenése. Csodálatos belső kialakítás, odafigyelve a belső belmagasságra. 

 

www.copperhill.se